dogsie blog

5 mobilních aplikací pro Vašeho pejska

avatar

Tereza Roučková

Tipy a triky Zábava

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Moderní technologie nás obklopují. Byť si to často nechceme přiznat, jsou součástí našich životů a pokud se využívají chytře, dokáží jej i zpříjemnit a ulehčit. V našich chytrých telefonech nalezneme aplikace s nejrůznějšími funkcemi, od předpovědi počasí, přes výuku cizích jazyků až po zabíjení zombíků ve hře od které se už týden nemůžete odtrhnout. Chytrý telefon je mocný nástroj, který lze jistě použití i k usnadění soužití se štěňátkem. Vybrali jsme pro Vás 5 aplikací, které si nás získaly.
Buďme ve spojení

Moderní technologie nás obklopují. Byť si to často nechceme přiznat, jsou součástí našich životů a pokud se využívají chytře, dokáží jej i zpříjemnit a ulehčit. V našich chytrých telefonech nalezneme aplikace s nejrůznějšími funkcemi, od předpovědi počasí, přes výuku cizích jazyků až po zabíjení zombíků ve hře od které se už týden nemůžete odtrhnout. Chytrý telefon je mocný nástroj, který lze jistě použití i k usnadění soužití se štěňátkem. Vybrali jsme pro Vás 5 mobilních aplikací, které si nás získaly.

1. PooPee Puppy

Tato aplikace pro iOS Vám umožní v jednoduchém prostředí efektivně zaznamenávat jednotlivé potřeby Vašeho štěňátka a tedy předcházet nečekanému incidentu, když se zrovna zapomenete u vaření. Jednoduše zaznamenejte každou vykonanou potřebu Vašeho štěňátka pomocí třech všeříkajících tlačítek. Následně můžete procházet uplynulé statistiky a také rychle vysledovat tendenci vyprazdňování. Kromě toho aplikace také umožňuje zaznamenávat exkrementy nezvyklé konzistence či barev, pro případně konzultace s veterinářem. A to se vyplatí!

2. MapMyDogWalk

Jste vášniví pejskaři a zároveň milujete sport? Aplikace MapMyDogWalk je přímo pro Vás. Kombinuje funkce běžných aplikací pro běh či jízdu na kole a zapojuje soutěžení. Zjistěte kolik kalorií jste během venčení spálili, podělte se s novou trasou svým přátelům, udržujte své venčení pod dohledem a mnohem více.

3. 1 Second Everyday: Video diary

Dospívání Vašich dětí, tím myslíme Vaše potomky stejně tak štěňátka, je jedno z nejkrásnějších období, které je hodno zapamatování. Především štěňátka rostou takovou rychlostí, že je těžké si každý den vtisknout do paměti. S tím Vám ale pomůže aplikace 1 Second Everyday, pomocí které zaznamenáte video s jednu sekundou Vašeho štěňátka. Výsledkem bude srdceryvné video, které si Vás získá a vzpomínky s Vámi budou nadále.

4. Dog Translator

Pořád hádáte, co štěkání Vašeho pejska může znamenat? Máme pro Vás řešení. Pomocí aplikace Dog Translator zaznamenáte štěkání, aplikace jej zanalyzuje a v angličtině štěkot vysvětlí. S přesností si nelámejte hlavu, užijete si spoustu srandy :-)

5. Growing Pug

Očekáváte nový psí přírůstek do rodiny a nebo si jen přejete virtuálně odzkoušet jaké je to mít v domácnosti pejska? Hra Growing Pug Vám to přiblíží a procvičí Vás. Berte to ale s rezervou, normálně je to mnohem větší sranda! Všechny uvedené aplikace jsou na iOS. Nicméně na Android či Windows Phone jsou jistě alternativy. Napište nám o nich! A jaké aplikace využíváte vy?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

pes bez srsti - peruánský bezsrstý pes
Oblíbené

Pes bez srsti – pes vhodný pro alergiky

Toužíte po koupi čtyřnohého kamaráda, ale máte na psy alergii? Nevadí. Můžete se poohlédnout některém z bezsrstých psích plemenech. Tato plemena jsou nejčastěji označována jako psi vhodní pro alergiky.

Tipy a triky
Pes sedící u pokojové rostliny
Oblíbené

Pokojové rostliny jedovaté pro psa

Jaké pokojové rostliny jsou pro psy jedovaté a co dělat, když náhodou některou z nich sní?

Péče o zdraví Tipy a triky
Oblíbené

V Dogsie myslíme na přírodu. Co jsou to ty tetrapaky?

I nám v Dogsie dělá starost uhlíková stopa, kterou jako majitelé zvířátek vytváříme. Proto se snažíme se na tuto problematiku zaměřovat. Dogsie balíme ekologicky a většina pamlsků je balena do obalů, které jsou rozložitelné a pochutnají si na nich třeba žížalky. V pirátském Dogsie zase bylo chutné krmivo Bozita balené v tetrapaku. Co to ale vlastně je?

Produkty v Dogsie Tipy a triky