dogsie blog

Březen, s Dogsie za kamna mlsat si vlezem

avatar

Tereza Roučková

Produkty v Dogsie

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Jak jsme Vám slíbili minulý měsíc, tento balíček byl pojat více luxusněji. Rozhodli jsme se do březnového Dogsie zahrnout RAW RAW dobrotu, čerstvé maso sušené mrazem, určitě jde o jeden z těch nejkvalitnějších pamlsků, které jsme do balíčku prozatím dali.
březnový balíček
Buďme ve spojení

Jak jsme Vám slíbili minulý měsíc, tento balíček byl pojat více luxusněji. Rozhodli jsme se do březnového Dogsie zahrnout RAW RAW dobrotu, čerstvé maso sušené mrazem, určitě jde o jeden z těch nejkvalitnějších pamlsků, které jsme do balíčku prozatím dali. V balíku také nemohli chybět oblíbené domácí sušenky, dentální pamlsek či funkční pamlsek s ostropestřcem a samozřejmě nějaké ty hračky, aby se Váš mazlík také zabavil a furt jenom nemlsal.

Co přesně a od koho jste tedy tento měsíc dostali?

Rebel Dog

Pamlsky v balíčku: RAW RAW kuře

logo rebeldog

Rebel Dog je zkrátka rebel! Nenajdete u něj žádné napodobeniny nebo řetězcové výrobky. Mají opravdu nevšední zboží té nejvyšší kvality.

RAW RAW kuře je dobrým příkladem sortimentu Rebel Dogu. RAW RAW pamlsky jsou totiž sušené mrazem, zpracovány tzv. lyofilizací. Tato metoda zachovává kvalitu masa v tzv. raw stavu (uchová všechny nutriční hodnoty jako by maso bylo syrové). Pamlsek neobsahuje glycerin, konzervanty, barviva ani ochucovadla.

raw kuře

 

BoneApetit

Pamlsky v balíčku: Lososové sušenky

boneapetit logo

BoneApetit u nás prostě vede. Tyto domácí sušenky jsou zkrátka vynikající, navíc podporují trávení a pomáhají čistit celý zažívací trakt. Vyrobeny s láskou a kompletně bez chemie, konzervantů či různých dochucovadel.

lososové sušenky

Calibra

Pamlsky v balíčku: Calibra Joy Denta Pure

calibra logo

Calibra je specialistou hlavně na kvalitní dieteticky vyvážená krmiva z přírodních surovin, která jsou vhodná i pro psy trpící alergiemi či problémy se zažíváním. Mimo krmiv mají i řadu masových a dentálních pamlsků.

Calibra Dog Joy Denta Pure je pochoutka určená pro dentální péči, pomůže předejít tvorbě zubního kamene a plaku u vašeho mazlíka. Určitě si na ní taky pochutná.

dentální pamlsek

Pučálka s.r.o.

V balíčku: Funkční pamlsek s ostropestřcem

pučálka logo

Společnost Pučálka s.r.o. si zakládá na holistické výživě a kvalitních přírodních surovinách, jejich produkty jsou hodně známé pod názvem MARP.

Pochoutka s ostropestřcem v balíčku je jedním z výborných přírodních pamlsků značky MARP, která má vysoký obsah čerstvého masa a obsahuje navíc kolagen a ostropestřec, který je známý pro své detoxikační účinky. Neobsahuje konzervanty ani dochucovadla, je to zkrátka ideální pochoutka do pamlskovníku třeba na cvičák.

funkcni pamlsek

Hračky v balíčku a další

Hračky v tomto balíčku se určitě líbily všem pejskům. Co již máme reakce od Vás, našich předplatitelů, míček byl většinou to první, co pes vytáhl z balíčku a radostně s ním pelášil, aby mu ho hlavně nikdo nevzal.

míček

Druhou hračkou je africká tlapka s šustivou fólií, která u nás měla obrovský úspěch. Našim mazlíčkům se hrozně moc líbí ten šustivý zvuk a navíc vypadají moc hezky.

africká tlapka

Navíc jsme Vám do balíčku ještě dali vzorek nové receptury holistických krmiv MARP, tak nám dejte vědět, jak se líbí.

Doufáme, že se Vám březnový balíček líbil a těšíte se na ten dubnový, ve kterém pro Vás máme nachystané malé Velikonoční překvapení.

Objednejte si také své DOGSIE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie