dogsie blog

Květnový balíček Dogsie plný nevšedních pochoutek

avatar

Tereza Roučková

Produkty v Dogsie

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Květen jsme pojali velmi nevšedně. Pamlsky v tomto balíčku běžně v obchodech nekoupíte. Skladba byla velmi různorodá a zajímavá, a to potvrzují i Vaše reakce a nadšení, které jste s námi sdíleli. Také Vám mnohokrát děkujeme za nádherné fotky plné radosti Vašich mazlíčků. Co jste mohli tedy objevit v květnovém balíku?
květnové dogsie
Buďme ve spojení

Květen jsme pojali velmi nevšedně. Pamlsky v tomto balíčku běžně v obchodech nekoupíte. Skladba byla velmi různorodá a zajímavá, a to potvrzují i Vaše reakce a nadšení, které jste s námi sdíleli. Také Vám mnohokrát děkujeme za nádherné fotky plné radosti Vašich mazlíčků. Co jste mohli tedy objevit v květnovém balíku?

Crazy Paws

Pamlsky v balíčku: Mediterranean Serrano Šunka, Mediterranean tyčinky

crazy paws logo

Crazy Paws je e-shop společnosti ANIMALIS s.r.o. ze Slovenské republiky. Jde o našeho prvního slovenského dodavatele, kterého jsme potkali na výstavě For Pets. Společnost se věnuje od roku 2005 chovu plemen malý bradáč a bavorský barvář, se kterými se účastní výstav a dbají na to, aby jejich nabídka umožňovala udržet pejska ve skvělé kondici.

Mediterranean Serrano Šunka nás úplně nadchla! Každý má určitě rád tento typ španělské šunky. Pamlsek je bez umělých barviv, lepku a s přídavkem esenciálních olejů, minerálů a antioxidantů. Je lehko stravitelný a naprosto výborný. Doporučujeme používat jako odměnu při trénování nebo vystavování pejska.serrano snack

Mediterranean tyčinky jsou také pochoutkou ze Španělska s velmi podobným složením ve formě tyčinek. Mají vysoký obsah masa a jsou baleny samostatně, tak si je nezapomeňte vzít s sebou na cvičák.serrano tyčinky

 

Husse

Pamlsky v balíčku: BRAVO bezlepková pochoutka, Agility SNACKS, TUGG dentální kostička

husse logo

Ze Španělska do Švédska! Husse krmiva byla vyvinuta se speciální péčí veterinářů a odborníků na výživu. Při výrobě využívají unikátní patentovanou technologii, která zajišťuje výbornou stravitelnost a vyváženost energie, minerálů a vitamínů v jednotlivých druzích výrobků. Co mají dobrého?

BRAVO - bezlepková měkká pochoutka s jehněčím masem neobsahuje obiloviny a je vhodná pro psy s citlivým zažíváním. Pokud máte pejska s alergiemi, nemusíte se bát, že by mu tato pochoutka nesedla.

bravo pochoutka

AGILITY SNACKS je měkká, chutná pečená pochoutka s kuřecím masem, hovězím masem a šunkou, obohacená o vitamíny, která svým složením pomáhá předcházet stárnutí buněk a přispívá k udržení zdravých kostí a zubů. Prostě bomba na agility!

agility snack

TUGG PLUS dentální kost je 100% stravitelná a přírodní zubní žvýkací kost se zeleným čajem. Pravidelné používání přispívá ke zdravým zubům a dásním. Pomáhá odstranit pigmenty na zubech, odstraňuje zubní plak, redukuje zubní kámen a masíruje dásně. Snazší než čistit pejskovi zuby, co myslíte?

dentalni kost

Yoggies s.r.o.

V balíčku: Sušené plátky hovězího masa

yoggies logo

Yoggies si zamilujete. Tato firma vznikla z popudu jednoho rozverného šťěňátka, které se při procházce v lese něčím přiotrávilo a od té doby trpělo průjmem a nechutenstvím. Nic nepomáhalo, a tak vznikly zdravé granule s laktobacily a také jogurt pro psy. Yoggies je zkrátka kvalita nadevše.

Sušené hovězí maso je toho důkazem. Doporučujeme pamlsek otevřít a přivonět si, hned pochopíte, že lepší masíčko by si Váš čtyřnohý přítel ani nemohl přát.

susene maso

Do balíčku jsme přidali i vzorek výborných masových granulí lisovaných za studena.

MAPES

V balíčku: Sušená střívka

mapes logo

Mapes je česká rodinná firma, která vznikla v květnu 1990. Specializují se na výrobu velmi kvalitního a stoprocentně přírodního sušeného doplňkového krmiva pro psy. Určitě tuto firmu znáte z obchodů díky krásně barevným obalům.

Sušená střívka nejsou šlemovaná a suší se velmi šetrně, aby zůstala vláčná a aby si zachovala mikroflóru, která má blahodárné účinky na zažívací systém psů. Pro psy jsou zvlášť lákavou pochoutkou. Zlomky jsou upraveny tak, aby si na nich pochutnala i menší plemena.

susena strivka

 

Hračky v balíčku a jiná překvapení

Tento měsíc jste mohli dostat jednu ze dvou hraček, z nichž jedna je poměrně unikátní. Máme na mysli LIKER, je vyrobený ze speciálního materiálu, který kombinuje nejlepší vlastnosti hraček pro psy. Je dobře viditelný, plave, není dutý, ale přesto skáče. Je také velmi lehký, a tak s ním nikoho nezraníte. Skvělé, že?

liker míček

V některých balíčkách (dle velikosti) jste mohli najít přetahovadlo a rozhodli jsme se přidat i pinzetu na klíšťata. Je velmi praktická a možná se v těchto letních měsících bude hodit.

pretahovadlopinzeta

Jsme rádi, že se Vám balíček líbil a moc se těšíme na další měsíc. Děkujeme a přejeme Vám spoustu příjemných procházek, počasí venku už nám začíná opět přát.

Objednejte si také své DOGSIE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie