dogsie blog

Lednové produkty v Dogsie s překvapením

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Máme tu Nový rok 2017! Děkujeme Vám moc za podporu při startu projektu a jako poděkování jsme pro Vás připravili menší překvapení v lednovém balíčku. Do historicky druhého balíčku Dogsie jsme opět vybírali pouze zdravé a kvalitní pamlsky především na podporu pohybu a trávení a přidali jsme více hraček.
Balíček pamlsků a hraček
Buďme ve spojení

Máme tu Nový rok 2017! Děkujeme Vám moc za podporu při startu projektu a jako poděkování jsme pro Vás připravili menší překvapení v lednovém balíčku. Do historicky druhého balíčku Dogsie jsme opět vybírali pouze zdravé a kvalitní pamlsky především na podporu pohybu a trávení a přidali jsme více hraček, jelikož pamlsků jsme dali minule příliš a přece jen nemůžeme naše miláčky pořád jen krmit, i když by si určitě žádný z nich nestěžoval...

Vzhledem k velkému úspěchu domácích pamlsků BoneApetit a sušených masíček od Yoggies jsme se rozhodli zahrnout od těchto českých výrobců ještě dva jiné produkty i v lednu. Lednový balíček obsahoval:

BoneApetit

Pamlsky v balíčku: Hovězí sušenky

boneapetit logo

Jak již víte z prosincového balíčku, výrobky pekárny BoneApetit jsou 100 % přírodní, neobsahují chemické konzervanty, barviva a další potravinová ochucovadla jako jsou soli a cukry. Jsou vyrobeny z kvalitních kousků masa, ryb, sýrů, ovoce a zeleniny. Určitě i proto pejskům tolik chutnají. Navíc podporují trávení a pomáhají prebioticky čistit celý zažívací trakt. Věříme, že hovězí sušenky budou mít také obrovský úspěch!

Yoggies s.r.o.

Pamlsky v balíčku: Fit kostička 47g

yoggies logo

Znovu jsme chtěli dopřát vašim pejskům jen to nejlepší od firmy Yoggies s.r.o. Tentokrát jsme vybrali Fit kostičku, dobrotu vyrobenou lisováním za studena, bez chemie, cukru a lákadel.

Výroba lisováním za studena zajišťuje zachování důležitých vitamínů, enzymů a ostatních zdraví prospěšných látek. Kostička je přírodní, dietetická a hypoalergenní pochoutka, která je svou tvrdostí podobná kosti. Váš pes si tedy užije pocit z chroupání jako u běžné kosti a určitě si zamiluje její přírodní vůni a chuť. Neobsahuje lepek.

Akinu CZ s.r.o.

Pamlsky v balíčku: Natural kost, Mlska salámky, Sušenky s L-carnitinem, Vepřová uzená kost, Řezaná střívka pro menší psy

Společnost Akinu CZ s.r.o. je českým dodavatelem krmiv, pochoutek a chovatelských potřeb s téměr 20 letou historií. Její filozofií je přinášet značkovou kvalitu za velmi příjemných cenových i servisních podmínek. Akinu má také řadu svých vlastních pamlsků. Podívali jsme se jí proto na zoubek a přinášíme Vám pamlsky, které rozhodně svou kvalitou a složením patří do Dogsie.

Natural kost je 100% přírodní pochoutka, která obsahuje kolagen a důležité proteiny pro vývoj kloubů a chrupavek. Kost má opravdu vysoký obsah proteinů. Pro sportovce výborná věc!

Mlska salámky s játry je oblíbenou pochoutkou díky své vůni a obsahuje vysoký podíl kolagenu pro správné fungování pohybového aparátu. Speciálně pro retrívry nedocenitelná pochoutka.

Sušenky duo s L-carnitinem jsou specifické právě pro obsah L-carnitinu, který podporuje správnou srdeční činnost vašeho pejska a má kladný vliv na imunitní reakce organismu. Při aerobním zatížení pomáhá využít tuky jako zdroj energie pro lepší fyzický výkon nebo redukci nadváhy. Tento pamlsek proto doporučujeme brát s sebou na cvičák či jiné akce, na kterých je vyžadována fyzická aktivita.

Vepřová kost uzená je další přírodní pochoutkou od Akinu. Posiluje mordu(žvýkací svaly), vyrovnává hladinu žaludečních šťáv a podporuje peristaltiku střev. Navíc pejskům moc lahodí její "vůně".

Řezaná střívka jsou zdrojem kvalitních bílkovin, podporují zažívání a posilují imunitní systém. Jsou určena hlavně pro menší psy.

Hračky a malé překvapení navíc

V každém balíčku jste mohli nalézt dvě hračky, přičemž menší pejsci dostali plyšovou sovu, která je šetrná k mléčným a malým zoubkům a ručně šitou rybku, kterou můžou vaši pejsci žužlat do aleluja, je lehká a v pelíšku netlačí.

Velcí psi dostali bavlněný vrhač, který je vhodný na aport nebo na soutěže v přetahování s vaším silným hafanem. A aby měli krásně čisté zuby, přidali jsme dentální kost, která je vyrobená ze dvou druhů gum tak, aby měkká část masírovala dásně a tvrdá část obrušovala zubní kámen a posílila žvýkací svaly. Navíc je odolná a hodně vydrží.

 

 

 

 

 

Překvapením lednového Dogsie je náš ručně šitý pamlskovník! Doufáme, že se Vám bude líbit a využijete ho tak na spoustu pamlsků, co od nás máte. Pamlskovník je vyroben s láskou slečnou Adélkou Krejčí.

Objednejte si také své DOGSIE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie