dogsie blog

Červnové Dogsie s vodní tématikou

avatar

Tereza Roučková

Produkty v Dogsie

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
S létem přichází nejen červnové Dogsie, ale také vodní radovánky! A právě na to jsme mysleli, když jsme do balíčků vybírali hračky pro tento měsíc. Pojďme se společně podívat, co všechno červnové Dogsie obsahovalo!
Buďme ve spojení
S létem přichází nejen červnové Dogsie, ale také vodní radovánky. A právě na to jsme mysleli, když jsme do balíčků vybírali hračky pro tento měsíc. Pojďme se společně podívat, co všechno červnové Dogsie obsahovalo!

Pamlsky

Crazy Paws

Pamlsky v balíčku: Serrano Snacks husí játra/jehněčí/losos & tuňák (nejmenší a malí pejsci), La Barrita tyčinky losos & tuňák (malí, střední a velcí pejsci), Sušené Bravčové uši (velcí pejsci)

crazy paws logo

Náš slovenský dodavatel Crazy Paws se kromě výroby pamlsků věnuje i chovu plemen malý bradáč a bavorský barvář, se kterými se účastní výstav. Z toho důvodu zvlášť dbají na to, aby produkty v jejich nabídce pomáhaly udržet pejsky ve skvělé kondici.

Malí, střední a velcí pejsci našli v balíčku La Barrita tyčinky, které jsou bez umělých barviv a lepku. Jsou lehce stravitelné a chutnají prostě skvěle. Výhodou je také individuální balení jednotlivých tyčinek, takže si pamlsek zachová vůni a čerstvost déle. Ti největší pejsci pak v balíčku našli také krájené Sušené Bravčové uši, které nejsou vařené, ale jsou vystavené přirozenému procesu sušení, aby zachovaly všechny své nutriční hodnoty. Bravčové uši jsou ideálním pamlskem pro posílení dásní a odstranění zubního kamene. Dále si  nejmenší a malí pejsci mohli pochutnat na naší oblíbené dobrotě Serrano Snacks s husími játry, jehněčím nebo lososem a tuňákem. Tyto pamlsky ve tvaru kostiček neobsahují umělá barviva, lepek a jsou obohacené o esenciální oleje, minerály a antioxidanty.

Husse

Pamlsky v balíčku: Bravo pochoutka jehněčí (malí pejsci)

Švédská krmiva Husse byla vyvinuta se speciální péčí veterinářů a odborníků na výživu. Při výrobě využívají unikátní patentovanou technologii, která zajišťuje výbornou stravitelnost a vyváženost energie, minerálů a vitamínů v jednotlivých druzích výrobků. Bravo měkká pochoutka s jehněčím masem neobsahuje obiloviny a je vhodná pro psy s citlivým zažíváním. Tento pamlsek je tedy ideální ve chvíli, kdy chcete, aby odměna zároveň nezatížila hafanovo trávení.

 

kyli Pet Food

Pamlsky v balíčku: kyli Insecto Training Snack (všechny velikosti)

kyli logo

Pamlsky s hmyzím proteinem jsme v Dogsie už jednou měli. Tentokrát jsme ale zvolili poloměkkou variantu těchto dobrůtek. A v čem jsou pamlsky s hmyzím proteinem super? Švýcarská firma kyli vyrábí prémiová krmiva a pamlsky z tohoto netradičního zdroje, který pejskům poskytuje kvalitní výživu a zároveň nezatěžuje životní prostředí jako tradiční masná výroba. Hmyzí protein je zvlášť vhodný pro pejsky s alergiemi na běžné typy masa a obsahuje mastné kyseliny, které jsou důležité pro zdravou kůži a srst. Pamlsky kyli Insecto Training Snack jsou vhodné jako jednohubka ale také jako odměna za cvičení.

Rebel Dog

Produkty v balíčku: Applaws Salmon Steak (nejmenší pejsci)

rebeldog logo

Rebel Dog máme opravdu rádi, protože mají zajímavé produkty a stejně jako nám i Rebel Dog velmi záleží na kvalit. Podívejte se na jejich webové stránky a přesvěčte se sami. Applaws Salmon Steak je u nás už osvědčená klasika, která je u hafanů velmi oblíbená. Je to zcela přírodní steak z jednoho kusu lososového filetu bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel. Jsme si jistí, že na tomto pamlsku si Váš pejsek pochutná.

Hunter

Pamlsky v balíčku: Hunter Pure Nature kuřecí/hovězí (střední pejsci)

hunter logo

Tento měsíc jsme také pro malé, střední a velké hafany vybrali dobrotu od Huntera. Tato rodinná firma je dobře známá kvalitou svých produktů a většina z nás zná Huntera díky skvělým obojkům, pelíškům a dalším doplňkům, které kupujeme pro své miláčky. Kromě toho ale mají v nabídce i úžasné pamlsky a hračky, které se nám osvědčily. Pamlsek Pure Nature je zdravá dobrota z prvotřídního kuřecí či hovězího masa. Je snadno stravitelná a neobsahuje obiloviny, cukr ani konzervační látky.

Perrito Snacks

Pamlsky v balíčku: Perrito Lamb Chips (střední pejsci)

logo perrito snacks

Česká firma Perrito Snacks se specializuje přímo na pamlsky. Jejich výrobky jsou bez glutamátů, lepku, barviv, konzervantů, GMO a jsou vyrobeny z čerstvých surovin. V červnovém Dogsie pro střední pejsky najdete dobroty Perrito Chips z jehněčího masa. Jsou to zdravé pamlsky obsahující málo tuku a hodně bílkovin. Suší se horkým vzduchem a jsou 100 % přírodní.

Hračka

Léto a teplé počasí si do Dogsie vyžádalo hračky, se kterými si pejsci budou moci hrát také ve vodě při vodních radovánkách. Proto jsme vybrali plovoucí vodní hračky Aqua Toy od Akinu. Malí pejsci v balíčku našli kost do vody a střední pejsci si mohli hrát s míčem do vody.

Nejmenší a velcí pejsci mohli v balíčku objevit naše vlastní hračky. Ti nejmenší hafani si v červnu hráli s plyšovým krokodýlem. Ti největší pak po rozbalení balíčku objevili gumovou větvičku do vody.

P. S. Obsah balíčků pro pejsky s alergií/speciálními požadavky se mohou lišit od produktů uvedených v tomto článku.

Chcete také svůj balíček Dogsie? Objednejte si jej na našem webu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie