dogsie blog

Hurá do lesa s dubnovým Dogsie

avatar

Tereza Roučková

Produkty v Dogsie

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Dubnový tematický balíček se nesl ve znamení lesa. Na psí předplatitele opět čekalo spoustu originálních dobrot, lesní hračka a také jeden neobvyklý dentální pamlsek. Pojďme se mrknout na kompletní obsah!
Buďme ve spojení

Dubnový tematický balíček se nesl ve znamení lesa. Na psí předplatitele opět čekalo spoustu originálních dobrot, lesní hračka a také jeden neobvyklý dentální pamlsek. Pojďme se mrknout na kompletní obsah!

Pamlsky

Kaňour na plátky

Prvním tematickým pamlskem byly tyto lahodné plátky vepřového masa, které pro Dogsie vyrobila paní Katka, zakladatelka firmy Domácí sušená masíčka. Tato malá firma z Jamolic se specializuje na vlastní výrobu sušených dobrot z kvalitního masa, domácích bezobilných sušenek a nabízí výživové doplňky značky GAME DOG. Stejně jako všechny masové dobroty z Katčiny domácí výrobny jsou i tyto plátky vepřového masa sušeny pomalu, aby si maximálně zachovaly své živiny – vitamíny, minerály a bílkoviny. Tohohle kaňoura si každý pejsek zamiluje :)

Kaňour na plátky - sušené vepřové maso

Veverčino tajemství

Pssst, tahle čiperná veverka pro vašeho hafana připravila úžasnou dobrotu! Dobře, tak veverka to zrovna nebyla :) Tento pamlsek vyrobil náš osvědčený partner, česká firma Jopopet, a do složení vybral jen to nejlepší. Základ těchto poloměkkých pamlsků tvoří jehněčí maso, doplněné o dary lesa – med a lesní plody. Díky malé velikosti pamlsků je určitě využijete např. jako odměnu při tréninku.

Veverčino tajemství - jehněčí pamlsky s medem a lesními plody

Bašta z obory

Lesní balíček se prostě neobejde bez skvělého zvěřinového pamlsku. Lahodné sušenky se zvěřinou vyrobila rodinná psí pekárna Bone Apetit z Liberce, která se zaměřuje na ruční výrobu pečených pamlsků a dortů. Dobroty z pekárny Bone Apetit jsou 100% přírodní, neobsahují chemické konzervanty, barviva a další potravinová ochucovadla. Jsou vyrobeny z kvalitních kousků masa, ryb, sýrů, ovoce a zeleniny.

Bašta z obory - zvěřinové sušenky

DOG & HAF

Pamlsky v balíčku: Jelení paroží

Dubnové Dogsie ukrývalo také jednu speciální dobrotu – pravé jelení paroží od mladé české značky DOG & HAF. Je to přírodní žvýkací pamlsek bez chemie a pochází od českých jelenů, kteří každý rok paroží sami shazují. Tato dobrota pro pejsky se vyrábí šetrným opracováním shozených parohů tak, aby poskytla hafanovi bezpečnou žvýkací zábavu. Na parůžku si pochutnali malí, střední a velcí pejsci.

České jelení paroží pro psy

Trixie

Produkty v balíčku: Multivitamínová pasta

Středem snažení německé firmy Trixie je především harmonické soužití s domácími mazlíčky. Nabízí proto pestrou škálu produktů pro všechny milovníky zvířat, od pelíšků po pamlsky. Do dubnového Dogsie jsme od Trixie pro nejmenší chlupáče vybrali multivitamínovou pastu, která vašemu pejskovi dodá potřebnou denní dávku vitamínů. Pasta posiluje pejskovu imunitu, což se na jaře zvlášť hodí, a přispívá ke zdraví jeho kůže a srsti.

Trixie multivitamínová pasta

Brit

Pamlsky v balíčku: Functional Snack králičí

Tuto českou pejskařskou značku určitě nemusíme dlouze představovat. Stálice na trhu s krmivy a pamlsky Brit nabízí opravdu širokou nabídku všeho potřebného pro pejsky i další mazlíčky. V lesním balíčku našli střední a velcí hafani pamlsek řady Functional Snack s králičím masem, jehož složení je bez obilovin a bez brambor. Tyto šťavnaté kousky jsou obohacené o funkční složky a díky nízkému obsahu tuku podporují udržení optimální tělesné kondice.

Juicy Snack s levandulí

Poslední dobrotou, ze které se radovali velcí hafani, je levandulová edice francouzské pochoutky Juicy Snack, kterou najdete exkluzivně v Dogsie. Je to pamlsek vyvinutý speciálně jako odměna při tréninku. Kromě kvalitního masa a dalších zdraví prospěšných ingrediencí obsahuje také voňavou levanduli.

Hračky

A jaké hračky ukrývalo lesní Dogsie? Samozřejmě to byli hlavně roztomilí obyvatelé lesa, se kterými si pejsci pěkně zadováděli. Nejmenší chlupáči dostali roztomilého plyšového ježka, malí pejsci se radovali z gumové pískací sovy, střední hafani zase dováděli s plyšovou veverkou a velcí pejsci v balíčku našli odolný jutový kruh.

P. S. Obsah balíčků pro pejsky s alergií/speciálními požadavky se mohou lišit od produktů uvedených v tomto článku.

Chcete také svůj tematický balíček Dogsie? V květnu se s předplatným můžete vydat na dobrodružství na moři! Objednejte si své mořské Dogsie na našem webu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie