dogsie blog

Radost i pro páníčky se srpnovým Dogsie

avatar

Tereza Roučková

Produkty v Dogsie

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Buďme ve spojení

Pamlsky

Velkoobchod SALAČ

Pamlsky v balíčku: Kachní mini proužky (nejmenší pejsci)

Krmiva SALAČ

Náš ověřený dodavatel Velkoobchod SALAČ je v ČR už dobře zavedenou značkou a dováží superprémiová krmiva jako je např. EARTHBORN HOLISTIC®. Jejich nabídka pamlsků bez obilovin s vysokým obsahem masa je opravdu široká, a proto máme vždy z čeho vybírat. Nejmenší pejsci v srpnovém Dogsie našli kachní mini proužky z kvalitního masa, které mají pro drobné hafany ideální velikost.

Salač kachní proužky mini

Crazy Paws

Pamlsky v balíčku: Serrano Snacks hovězí/losos & tuňák/husí játra (nejmenší pejsci)

crazy paws logo

Náš slovenský dodavatel Crazy Paws se kromě výroby pamlsků věnuje i chovu plemen malý bradáč a bavorský barvář, se kterými se účastní výstav. Z toho důvodu zvlášť dbají na to, aby produkty v jejich nabídce pomáhaly udržet pejsky ve skvělé kondici.

Nejmenší pejsci tento měsíc mohli pochutnat na naší oblíbené dobrotě Serrano Snacks s husími játry, hovězím nebo lososem a tuňákem. Tyto pamlsky ve tvaru kostiček neobsahují umělá barviva, lepek a jsou obohacené o esenciální oleje, minerály a antioxidanty.

Serrano Snacks husí játra

Husse

Pamlsky v balíčku: Bravo jehněčí menší (nejmenší pejsci), Bravo jehněčí větší (velcí pejsci)

Švédská krmiva Husse byla vyvinuta se speciální péčí veterinářů a odborníků na výživu. Při výrobě využívají unikátní patentovanou technologii, která zajišťuje výbornou stravitelnost a vyváženost energie, minerálů a vitamínů v jednotlivých druzích výrobků. Bravo měkká pochoutka s jehněčím masem, kterou v Dogsie tentokrát našli nejmenší a velcí pejsci, neobsahuje obiloviny a je vhodná pro psy s citlivým zažíváním. Tento pamlsek je tedy ideální ve chvíli, kdy chcete, aby odměna zároveň nezatížila hafanovo trávení.

Husse Bravo M a L

Rebel Dog

Pamlsky v balíčku: Dr. Animal rybí šproty (malí pejsci)

rebeldog logo

Rebel Dog máme opravdu rádi, protože mají zajímavé produkty a stejně jako my si potrpí na kvalitě. Mrkněte na jejich webové stránky a přesvěčte se sami.

Malým pejskům jsme tentokrát z nabídy Rebel Dog vybrali rybí šproty od Dr. Animal. Jsou to jemné sušené ryby, které jsou výbornou a vysoce stravitelnou dobrotou. Velkou výhodou je, že nejsou tučné a vyhovují i citlivým a alergickým hafanům.

Dr. Animal sušené šproty

Trixie

Pamlsky v balíčku: Premio CARPACCIO s kachním masem a rybou (malí pejsci)

logo Trixie

Středem snažení německé firmy Trixie je především harmonické soužití s domácími mazlíčky. Nabízí proto pestrou škálu produktů pro všechny milovníky zvířat, od pelíšků po pamlsky. My jsme sáhli po super prémiovém bezlepkovém pamlsku Carpaccio, který v balíčku našli malí pejsci. Tahle dobrota obsahuje 65 % kachního masa a 20 % ryby, a tudíž je bohatá na kvalitní bílkoviny.

Trixie carpaccio kachní

Juicy Snack

Pamlsky v balíčku: Juicy Snack krůtí pamlsek (malí, střední a velcí pejsci)

Tento měsíc představujeme novou francouzskou pochoutku Juicy Snack, kterou najdete exkluzivně v Dogsie. Je to pamlsek vyvinutý speciálně jako odměna při tréninku a kromě kvalitního krůtího masa obsahuje spoustu dalších přírodních složek, které přispívají k hafanovu zdraví - lososový olej, pivovarské kvasnice, chlorellu a další. Páníčci navíc určitě ocení praktické znovuuzavíratelné balení.

Juicy Snack pamlsek krůtí

Fitmin

Pamlsky v balíčku: Fitmin FOR LiFE kachní (střední pejsci)

logo fitmin

Historie značky Fitmin sahá až do devadesátých let, kdy se na Poplužní dvůr v Helvíkovicích u Žamberka v rámci restituce vrátila rodina Štěpánkových, zakladatelů společnosti. Štěpánkovi se zemědělství a chovu věnovali po generace. Po pádu komunistického režimu se vrátili na statek a svůj rodinný podnik začali budovat od nuly. Základem výrobků Fitmin je skutečně čerstvé maso.

Pamlsky řady Fitmin FOR LiFE, které ochutnali střední pejsci, jsou výborné měkké pásky z kachního masa. Jde o lehce stravitelnou pochoutku, vhodnou i pro hafany s alergií na kuřecí maso.

Fitmin ForLife kachní proužky

Pučálka s.r.o.

Pamlsky v balíčku: Marp kuřecí sušenky (střední pejsci), Marp funkční pamlsky s ostropestřcem (velcí pejsci)

pučálka logo

Společnost Pučálka s.r.o. si zakládá na holistické výživě a kvalitních přírodních surovinách, a proto její výrobky nemohou chybět ani v Dogsie. Firma původně holistická krmiva pouze dovážela, než se v roce 2012 rozhodla rozšířit sortiment o výrobu vlastních pod značkou Marp. Pučálka má tedy složení krmiv plně pod kontrolou, což je zárukou, že váš pejsek dostane to nejlepší.

Kuřecí sušenky, které tentokrát potěšily střední pejsky, jsou hypoalergenní pečená dobrota, vyráběná z kvalitního masa. Velkým pejskům jsme zase přibalili funkční pamlsky s ostropestřcem - jsou to 100% přírodní pamlsky s kolagenem na podporu kloubů. Obsahují také ostropestřec, známý pro své detoxikační účinky, a huminové látky známé jako posilovač imunity.

Marp sušenky hovězí a kuřecí

Great dainties

Pamlsky v balíčku: Twisted Strip kuřecí/kachní, Lamb Fillet (velcí pejsci)

Great Dainties logo

Česká firma Great dainties vyrábí čistě přírodní a zdravé pamlsky pro hafany. Některé jejich dobroty jsou také obohacené o vitamíny a doplňkové látky, které přispívají ke zdravému a kvalitnímu životu pejsků.

Velcí pejsci v srpnu vyzkoušeli buď proužky Twisted Strip nebo jehněčí filety Lamb Fillet. Měkké kuřecí a kachní proužky Twisted Strip se vyrábí z kvalitního masa a jsou navíc obohacené o Omega 3 mastné kyseliny + lecitin (u kuřecích) a vitamíny A, B, C (u kachních). Jehněcí filety Lamb Fillet jsou zase zvlášť vhodné pro pejsky s citlivým zažíváním. Jsou obohacené o prebiotika, která pozitivně působí na trávení a zdraví trávícího systému.

AKINU

Pamlsky v balíčku: Natural kost s plícemi (velcí pejsci)

AKINU logo

Česká firma AKINU se už od roku 1993 zabývá výrobou kvalitních krmiv, pamlsků a doplňků pro domácí mazlíčky. V Dogsie jste se zatím setkávali především s hračkami z dílny AKINU, ale teď můžete vyzkoušet i jejich skvělé přírodní pamlsky.

Tentokrát jsme z nabídky AKINU pro velké pejsky vybrali Natural kost s plícemi, která je obohacená o kolagen a vápník. Tyto látky podporují zdraví pohybového aparátu (svaly, šlachy, kosti) a zdraví pejskovy srsti.

Akinu Natural kost plíce

Doplňky

BeWooden

Doplňky v balíčku: dřevěná brož – limitovaná edice Dogsie (všechny velikosti)

Logo BeWooden

V podhůří Beskyd se v roce 2013 zrodil nápad vyrábět módní doplňky ze dřeva. Mladá česká firma BeWooden oživila tradici ruční práce se dřevem a postupně tento materiál skloubili s kůži, látkami, vzácnými kameny či kovy. Vznikla tak celá řada úžasných produktů.

Tento měsíc jsme společně s BeWooden navrhli limitovanou edici dřevěných broží v podobě našeho loga-pejska, která vkusně ozdobí třeba bundu, šálu nebo batoh. Brože jsou vyrobeny ze tří vrstev kvalitního dřeva, které má vždy trochu odlišnou barvu a texturu, a proto je každá brož jedinečná.

Překvapení od BeWooden: speciálně pro zákazníky a fanoušky Dogsie BeWooden nabízí 10% slevu na první nákup při nákupu nad 500 Kč! Stačí zadat slevový kód "dogsie10" :) Kód je platný do 15. 9. 2019.

limitovaná edice brože BeWooden pro Dogsie

Hračky

Tentokrát jsme do balíčků vybrali hračky, které jsou jednodušší než obvykle, ale zato jsou vyráběny lokálním a uržitelným způsobem. Lanové hračky ze srpnového Dogsie (menší v mini a malém balíčku, větší ve středním a velkém) se produkují přímo v ČR a z českého bavlněného lana. Jak se vašemu pejskovi líbí? :)

lanové hračky malá a velká

P. S. Obsah balíčků pro pejsky s alergií/speciálními požadavky se mohou lišit od produktů uvedených v tomto článku.

Chcete také svůj balíček Dogsie? Objednejte si jej na našem webu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie