dogsie blog

Prosincové produkty v Dogsie aneb co nám přinesl Ježíšek

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Vánoce už jsou za dveřmi! Nemohli jsme si vybrat lepší čas na odstartování tohoto projektu. Do prvního balíčku Dogsie jsme pečlivě s našimi pejsky vybrali zdravé a kvalitní produkty, o kterých si nyní můžete přečíst v tomto článku.
Dogsie plné pamlsků
Buďme ve spojení

Vánoce už jsou za dveřmi! Nemohli jsme si vybrat lepší čas na odstartování tohoto projektu. Do prvního balíčku Dogsie jsme pečlivě s našimi pejsky vybrali zdravé a kvalitní pamlsky a přidali pár milých překvapení, o kterých si nyní můžete přečíst v tomto článku.

BoneApetit

V balíčku: Kachní suchary a Lososové sušenky

boneapetit logo

K založení společnosti BoneApetit vedla paní majitelku a její dceru snaha o to získat kvalitní krmivo a pamlsky bez chemie pro jejich dvě fenky. Na trhu byl ale takovýchto krmiv a pamlsků nedostatek, a proto je dámy začaly péct samy doma, nejprve jen pro své fenky. Vše se ale rychle rozneslo a zájem vzrostl natolik, že BoneApetit v roce 2015 otevřel svou první pobočku v Liberci.

Výrobky pekárny BoneApetit jsou 100 % přírodní, neobsahují chemické konzervanty, barviva a další potravinová ochucovadla jako jsou soli a cukry. Jsou vyrobeny z kvalitních kousků masa, ryb, sýrů, ovoce a zeleniny. Určitě i proto pejskům tolik chutnají. Navíc podporují trávení a pomáhají prebioticky čistit celý zažívací trakt a správná tvrdost přispěje k přirozenému čištění chrupu a posílení žvýkacích svalů. Vaši čtyřnozí přátelé jistě ocení hovězí suchary a lososové sušenky, které mohou najít v krabici Dogsie.

DASKO BGEN s.r.o. - Kokiny

V balíčku: KOKINY z pšeničné mouky s přídavkem česneku a KOKINY little

kokiny logo

Pamlsky od společnosti DASKO BGEN s.r.o. jsme pro vaše čtyřnohé kamarády vybrali z jednoho prostého důvodu. Jsou vyráběné ručně a s láskou k pejskům. K nápadu péct keksíky doma přivedl majitelku obchodu její pejsánek, který je prý velký gurmán a se mu jen tak nějakým pamlskem nezavděčíte. Panička se proto rozhodla vyrábět různé druhy psích sušenek sama.

V krabicích Dogsie na vaše malé rošťáky čekají KOKINY little, které jsou hypoalergenní a obohacené o ostropestřec a mletý kmín, který dodá pamlskům výtečnou vůni. Všechny pejsky pak určitě potěší KOKINY z pšeničné mouky s přídavkem česneku, který pozitivně působí na organismus, a to tím, že zlepšuje příjem potravy, trávení a resorbci živin. Pamlsek je navíc obohacen i o 10 % čerstvého masa, červenou řepu, mrkev, špenát a lněné semínko, které je cenné pro vysoký obsah biologicky aktivních látek.

Yoggies s.r.o.

V balíčku: Sušené hovězí maso a vzorek krmiva

yoggies logo

 

 

Protože stejně jako vy i my chceme dopřát vašim pejskům jen to nejlepší, vybrali jsme produkty od firmy Yoggies s.r.o. Všechny jejich výrobky  mají přirozenou chuť a vůni, a tak chutnají i velmi vybíravým psům. Navíc neobsahují sóju ani obilí,  a proto jsou vhodná i pro alergické pejsky.

Firma Yoggies s.r.o. se vrací k přirozenému krmení psů, a tak v jejích recepturách nenajdete chemické konzervanty ani dochucovadla. O tom, že její výrobky jsou unikátní, svědčí i příběh vzniku firmy. Štěňátko pana majitele se přiotrávilo  a nemohlo poté konzumovat prakticky žádné krmení pro psy, které bylo tehdy dostupné. Jakákoli chemie působila štěňátku problémy, a tak pan majitel ve spolupráci s veterináři vyvinuli unikátní psí krmení jako je například jogurt pro psy téměř bez laktózy nebo granule lisované za studena s laktobacily. Také vaši pejsci budou moct ochutnat krmivo Yoggies, protože vzorek najdete v balíčku Dogsie spolu se sušeným hovězím masem ve tvaru kostiček pro malé pejskánky nebo proužků pro velké.

Pučálka s.r.o.

V balíčku: Vánoční edice domácích pamlsků a sušené buvolí maso Buffalo Jerky

pučálka logo

 

Společnost Pučálka s.r.o. si zakládá na holistické výživě a kvalitních přírodních surovinách, a proto její výrobky nemohou chybět ani v boxech Dogsie. Firma původně holistická krmiva pouze dovážela, než se v roce 2012 rozhodla rozšířit sortiment o výrobu vlastních pod značkou MARP. Společnost má tedy složení krmiv plně pod kontrolou, což je zárukou, že vaši pejsci dostanou to nejlepší.

Střední a větší hafani se mohou těšit na pamlsky ze sušeného buvolího masa, jehož hlavní výhodou je nižší obsah tuku a cholesterolu než u běžných hovězích pamlsků. Marp Treats Buffalo Jerky u pejsků snižuje zápach a tvorbu zubního kamene. Navíc je vyrobeno v potravinářské kvalitě. Protože se blíží Vánoce, nemůže v balíčku Dogsie chybět psí „cukroví“ - vánoční edice pamlsků, které jsou ručně vyráběné a vykrajované do tvaru hvězdiček. Obsahují minimálně 20 % čerstvého mletého hovězího masa, rýžovou a jahelná mouku (jsou tedy vhodné pro pejsky s alergií na pšenici), lněné semínko, sušená vejce, sušený česnek pro lepší trávení, olivový olej, pivovarské kvasnice a pro dochucení drcený kmín. Pamlsky naopak neobsahují žádné chemické konzervanty a dochucovadla.

Alavis

V balíčku: Shelby pro klid

alavis logo

Veterinární produkty společnosti ALAVIS™ jsou vyvinuty na podporu zdraví zvířat. Splňují ta nejnáročnější kritéria a při jejich výrobě je vše směřováno k dosažení té nejvyšší kvality a účinnosti. Mají vysoký obsah účinných látek, jejich složení je ověřené, aby mělo maximální účinek. Suroviny, ze kterých jsou veterinární produkty ALAVIS vyráběné, jsou unikátní a dokonce i chráněné patentem v Kanadě. Máte tedy zaručeno, že se vašemu pejskovi dostane té nejlepší péče.

S blížícím se Silvestrem jistě oceníte, že v balíčku Dogsie můžete nalézt doplňek, který vašeho pejska uklidní. Shelby Pro klid pomáhá na zklidnění psů při stresové situaci, kterou novoroční ohňostroj pro pejsky určitě představuje. Také zlepšuje odolnost vůči stresu bez vedlejších účinků jako je ospalost nebo letargie. Chození k veterináři tak bude pro pejska méně stresující záležitost.

Malá překvapení navíc

Na Vánoce mají být všichni pospolu a mají se mít rádi, a tak jsme se rozhodli v tomto svátečním čase přidat do balíčku Dogsie hračku, která vyjadřuje lásku a radost. A navíc také pomáhá. Kdy jindy udělat dobrý skutek, než právě o Vánocích? Protože se s výrobcem shodneme, že je potřeba myslet i na pejsky, kteří nemají to štěstí mít svůj domov, věnuje výrobce 10 % prodejní ceny této hračky jako dar charitativní organizaci pro zvířata!

Do každého balíčku jsme také dali samolepky, které můžete využít dle libosti. Nicméně doporučujeme samolepku pro hasiče umístit na schránku nebo jiné dobře viditelné místo. V případě vaší nepřítomnosti Vám určitě rádi zachrání vaše mazlíčky!

 

Objednejte si také své DOGSIE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie