dogsie blog

Psí radost ve Voříškově. Dogsie přivezlo zásoby na zimu

avatar

Tereza Roučková

Pomoc psům v nouzi

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
My v Dogsie máme plno skvělých zákazníků a zákaznic, pro které je psí radost stejně důležitá jako pro nás. Mezi ně patří i Eliška, která je s námi téměř od úplného začátku.
Dogsie v psím útulku Voříškov
Buďme ve spojení
My v Dogsie máme skvělé zákazníky a zákaznice, pro které je psí radost stejně důležitá jako pro nás. Díky Elišce, jedné z takových zákaznic, jsme se vydali pomáhat do miniazylu Voříškov.

A jak nápad vzniknul? Eliška totiž doma vyrábí krásné psí hračky, které část předplatitelů našla v zářijovém Dogsie. Místo honoráře za výrobu hraček nás Eliška požádala, abychom částku věnovali na pomoc pejskům. Domluvili jsme se proto s miniazylem Voříškov, že jim nakoupíme zásoby na zimu.

Společně s Eliškou jsme tak 20. října zajeli do Voříškova, který leží poblíž Chýnice, a přivezli zásobu dřevité vlny na výstélku kotců. Kromě toho hafani dostali i krabici kvalitních pamlsků a hraček, aby se nenudili při dlouhých zimních večerech. Celková hodnota zásob, které jsme přivezli, byla přes 1600 Kč.

dřevitá vlna, palmsky a hračky pro Voříškov

Po předání zásob jsme se ještě chvíli zdrželi a vzali jsme na procházku pejska Adama, který bude cca za měsíc hledat nový domov. A protože nás do Voříškova doprovodila i Kája z Psího magazínu, můžete se podívat na krátkou videoreportáž z naší výpravy:

https://www.youtube.com/watch?v=Q_fGqPoLCA8

Voříškov jsme určitě nenavštívili naposledy. Pokud byste chtěli miniazylu pomoci i Vy, navšivte jejich web Voriskov.cz, kde najdete bližší informace a kontakty. Určitě ocení, pokud se před návštěvou zeptáte, co nejvíce potřebují.

voříškov psí útulek

Děkujeme Elišce za úžasný nápad a Káje z Psího magazínu za video!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Ovčanda Týna a její příběh

Fenka německého ovčáka Týnka je bohužel jednou z těch, kdo neměli štěstí na majitele. Pořídil si ji seniorský pár v domnění, že má na velkého pejska dostatek sil. Opak byl ale pravdou a proto se Týna nakonec také dostala do péče našeho spřáteleného spolku Dočasky.cz.

Pomoc psům v nouzi
pes
Oblíbené

Pomoc pro pejsky z množíren

Množírny. Téma, které se nám napříč těmito články opakuje velmi často. Přestože byly v České republice zakázány již v roce 2017, naše spřátelené spolky tento velký problém neustále zažívají na vlastní kůži.

Pomoc psům v nouzi
Oblíbené

Nechtěný Max a jeho záchrana

Ani o Vánocích nezapomínáme na pomoc psům v nouzi. Tentokrát si můžete přečíst příběh pohodáře Maxe, který přišel o svého páníčka a dostal se tak do svého dočasného domova ve spolku Dočasky.cz.

Pomoc psům v nouzi