dogsie blog

Radost pod stromečkem s prosincovým Dogsie

avatar

Tereza Roučková

Produkty v Dogsie

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Prosincové Dogsie jsme stejně jako loni připravili tak, aby bylo perfektním vánočním dárkem pro vašeho pejska. Pro sváteční chvíle jsme vybrali unikátní dobroty, které překvapily hafany i páníčky.
Všechny produkty z vánočního Dogsie 2018
Buďme ve spojení
Prosincové Dogsie jsme stejně jako loni připravili tak, aby bylo perfektním vánočním dárkem pro vašeho pejska. Pro sváteční chvíle jsme vybrali unikátní dobroty, které překvapily hafany i páníčky. Pojďme se na ně podívat!

Pamlsky

kyli Pet Food

Pamlsky v balíčku: kyli InsectoSnack kostičky (všechny velikosti)

kyli logo

Už jste slyšeli o hmyzím proteinu? Švýcarská firma kyli vyrábí prémiová krmiva a pamlsky z tohoto netradičního zdroje, který pejskům poskytuje kvalitní výživu a zároveň nezatěžuje životní prostředí jako tradiční masná výroba. Hmyzí protein je zvlášť vhodný pro pejsky s alergiemi na běžné typy masa a obsahuje mastné kyseliny, které jsou důležité pro zdravou kůži a srst. Do vánočního Dogsie jsme vybrali nízkotučné pamlsky řady InsectoSnack ve tvaru malých kostiček, vhodné na hraní i jako jednohubka.

kyli InsectoSnack

DOGG

Pamlsky v balíčku: Pawsecco Pet-House White (všechny velikosti)

dogg logo

Česká firma DOGG nabízí kvalitní, designové, chytré a zdravé výrobky pro psy, které vždy pečlivě testuje. Zaměřují se hlavně na lokální české i slovenské výrobce a manufaktury z Velké Británie. Dogg dbá na vysokou kvalitu a udržitelnou ruční výrobu z tradičních, přírodních a recyklovaných materiálů, které neškodí pejskům ani přírodě. My jsme z jejich nabídky vybrali "víno" pro pejsky Pawsecco. Složení této zajímavé lahůdky bylo vytvořeno s veterináři a jeho chuť byla důkladně otestována pejsky. Pawsecco je zdravá bylinná směs s bezovým květem, lipovým květem a ženšenem. Neobsahuje hrozny, bez alkoholu a bublinek.

pawsecco

Perrito Snacks

Pamlsky v balíčku: Perrito Soft Duck Stripes (střední a velcí pejsci)

logo perrito snacks

Česká firma Perrito Snacks se specializuje přímo na pamlsky. Jejich výrobky jsou bez glutamátů, lepku, barviv, konzervantů, GMO a jsou vyrobeny z čerstvých surovin. V prosincovém Dogsie pro střední a velké hafany najdete dobroty z kvalitního kachního masa - Perrito Soft Duck Stripes. Jsou to 100% přírodní zdravé pamlsky se spoustou bílkovin, které se připravují za pomoci sušení horkým vzduchem.

Perrito Duck stripes

Krmiva Pučálka s.r.o.

Pamlsky v balíčku: Marp hovězí sušenky (střední a velcí pejsci)

pučálka logo

Firma Krmiva Pučálka s.r.o. si zakládá na holistické výživě a kvalitních přírodních surovinách, a proto její výrobky nemohou chybět ani v Dogsie. Firma původně holistická krmiva pouze dovážela, než se v roce 2012 rozhodla rozšířit sortiment o výrobu vlastních pod značkou Marp. Pučálka má tedy složení krmiv plně pod kontrolou, což je zárukou, že váš pejsek dostane to nejlepší. Marp hovězí sušenky ve tvaru hvězdiček jsou ručně vyráběné dobroty bez chemie, které podporují pejskovo trávení. Hvězdičky jsou hypoalergenní a vyráběné z kvalitního masa.

Marp hovězí sušenky

Weber Mlýn

Pamlsky v balíčku: Acana Dog Treats různé příchutě (střední a velcí pejsci)

logo weber mlyn

Weber Mlýn je výhradním dovozcem biologicky vhodných krmiv pro psy a kočky Acana a Orijen. Jejich krmiva i pamlsky dosahují výjimečné kvality a jsou vyráběny z čerstvého masa. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky. Pamlsky Acana Dog Treats jsou plné skvělé chuti a odměňují vašeho psa s ohledem na jeho přirozené potřeby. Obsahují jeden zdroj živočišného proteinu a jsou tedy vhodné i pro alergické psy.

Acana pamlsky

Crazy Paws

Pamlsky v balíčku: Mediterranean Tapas Gourmet jehněcí s hovězím (velcí pejsci)

crazy paws logo

Náš slovenský dodavatel Crazy Paws se kromě výroby pamlsků věnuje i chovu plemen malý bradáč a bavorský barvář, se kterými se účastní výstav. Z toho důvodu zvlášť dbají na to, aby produkty v jejich nabídce pomáhaly udržet pejsky ve skvělé kondici.

Do balíčků pro velké hafany jsme přidali pamlsek Tapas Gourmet s obsahem olejů z oregána a rozmarýnu, které jsou přírodními antioxidanty. Podporují zdravé trávení a předcházejí bakteriálním infekcím pejskova zažívacího systému. Neobsahují žádná umělá barviva a jsou zdrojem zdravých omega kyselin.

Tapas Gourmet pamlsky

Rebel Dog

Pamlsky v balíčku: Applaws Salmon Steak (nejmenší a malí pejsci)

rebeldog logo

Rebel Dog máme opravdu rádi, protože mají zajímavé produkty a stejně jako my si potrpí na kvalitě. Mrkněte na jejich webové stránky a přesvěčte se sami. Applaws Salmon Steak je u nás už osvědčená klasika. Je to zcela přírodní steak z jednoho kusu lososového filetu bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel. Váš pejsek si na něm určitě pochutná :)

Applaws losos steak

Husse

Pamlsky v balíčku: Bravo pochoutka jehněčí (nejmenší a malí pejsci)

Švédská krmiva Husse byla vyvinuta se speciální péčí veterinářů a odborníků na výživu. Při výrobě využívají unikátní patentovanou technologii, která zajišťuje výbornou stravitelnost a vyváženost energie, minerálů a vitamínů v jednotlivých druzích výrobků. Bravo měkká pochoutka s jehněčím masem neobsahuje obiloviny a je vhodná pro psy s citlivým zažíváním. Tento pamlsek je tedy ideální ve chvíli, kdy chcete, aby odměna zároveň nezatížila hafanovo trávení.

Husse Bravo

Hračky

Hračky v prosincovém Dogsie samozřejmě musely být ve vánočním stylu. Proto jsme vybrali roztomilé plyšáky - mini sobíka pro nejmenší pejsky, sněhuláka pro malé pejsky, kost pro střední pejsky a soba pro velké hafany.

vánoční hračky pro psy

Důležité:

Kvůli obrovskému zájmu o letošní vánoční Dogsie jsme navýšili počet balíčků v prodeji, abychom mohli na svátky doručit co nejvíce psí radosti. Posledních cca 250 prodaných balíčků proto obsahovalo některé produkty z listopadového Dogsie, o čemž jsme předem informovali na webu. Děkujeme za pochopení :)

P. S. Obsah balíčků pro pejsky s alergií se mohou lišit od produktů uvedených v tomto článku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie