dogsie blog

Velikonoční nadílka od Dogsie

avatar

Tereza Roučková

Produkty v Dogsie

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Určitě jste si všimli, že dubnový balíček byl pojat v duchu Velikonoc. Aby nebylo našim pejskům líto, že nemohou na koledu, rozhodli jsme se Vám poslat pořádnou nadílku! Balíček byl tak plný, že nám nešel ani zavřít. Přidali jsme pár překvapení, o kterých se můžete dočíst níže. Co jsme Vám tedy nadělili?
velikonocni nadilka
Buďme ve spojení

Určitě jste si všimli, že dubnový balíček byl pojat v duchu Velikonoc. Aby nebylo našim pejskům líto, že nemohou na koledu, rozhodli jsme se Vám poslat pořádnou nadílku! Balíček byl tak plný, že nám nešel ani zavřít. Přidali jsme pár překvapení, o kterých se můžete dočíst níže. Co jsme Vám tedy nadělili?

CANDIE'S

Pamlsky v balíčku: MAC's Dog TASTIES, CANDIE'S PIŠKOT + 1kg balení krmiva K-9

candies logo

CANDIE'S se u nás objevil prvně. Potkali jsme se na charitativní akci Happy Dog Show, a tak jsme neváhali a přidali je do balíčku. Tato společnost je výhradním dodavatelem kanadských prémiových krmiv NUTRAM a K-9 a německých krmiv MAC's. Mají i zajímavé pamlsky CANDIE's, které jsme viděli prvně.

CANDIE'S PIŠKOT je totiž pamlskem pro celou rodinu!

Je to křehký nízkokalorický snack ve tvaru žraloka, se strukturou bílého jemného pečiva, se zlatohnědým povrchem, s přirozenou nasládlou chutí a s jemnou vůní připomínající čokoládu. K ochucení a obohacení výrobku je použit karob (vzniká tepelným opracováním a umletím plodu tzv. svatojánského chleba). Obsahuje cenné látky, které mají stabilizující účinek při potížích s trávením. Dodává čokoládový vzhled i vůni připomínající kakao, aniž by obsahoval látky, pro které je kakao a čokoláda psům nebezpečná.

MAC's Dog TASTIES je měkký přirodní pamlsek obohacený o vitamíny a L-carnitin, který přispívá k lepšímu využití energie z tuků a je tak velmi vhodný při větším zatížení vašeho pejska. Přispívá i k lepší funkci imunitního systému a srdce.candies pamlsky

V rámci velikonoční nadílky jsme do balíčku přidali celé 1kg balení krmiva K-9,budeme rádi, když je se svým pejskem otestujete, tato kanadská krmiva jsou velmi prospěšná. Pro více informací stačí kliknout na logo CANDIE'S nahoře.krmivo

Plaček s.r.o.

Pamlsky v balíčku: Ontario Natural Meat Snack

plaček logo

Historie této společnosti se traduje od roku 1991, kdy se soustředila na vznik a rozvoj velkoobchodu s chovatelskými potřebami v ČR. Nyní je dodavatelem předních světových značek a soustředí se také na vývoj vlastních výrobků, které reagují na nejnovější výzkum a trendy v oblasti výživy a potřeb domácích zvířat. Jedním z nich je pamlsek Ontario, který můžete nalézt v našem balíčku.

Ontario Natural Meat Snack je klasickou sušenou pochoutkou, kterou mají psi tak rádi. Má vysoký obsah proteinů a obsahuje pouze látky z přírodních zdrojů.

ontario pamlsek

Pučálka s.r.o.

V balíčku: Sušená hovězí játra, Sušenky s hovězím masem

pučálka logo

Společnost Pučálka s.r.o. si zakládá na holistické výživě a kvalitních přírodních surovinách, jejich produkty jsou hodně známé pod názvem MARP.

Obě pochoutky v balíčku jsou hypoalergenní, bez chemických konzervantů či dochucovadel. Mimo sušeného masa jsme vybrali také sušenky s hovězím masem, které by jistě ocenili nejen naši psí kamarádi.

marp pamlsky

Hračky v balíčku a jiná překvapení

Připravili jsme si pro Vás pár překvapení. Jedním z nich je hračka ve tvaru pomlázky, která je vyrobena slečnami z KOOIRA, vysokoškolskými studentkami s velkou láskou k pejskům. Věříme, že se bude líbit.

hracka pomlazka

Dle velikostí jsme přidali do balíčku pro menší pejsky králíčka a pro větší létající talíř vhodný i na přetahování. Doufáme, že si s nimi užijete spoustu zábavy.

zajicek hrackaletajici talir

Největším překvapením pro Vás je kytička, která se dá připevnit na obojek. Tento designový prvek nejde přehlédnout, když jsme se s ním procházeli v parku, všem se strašně líbil. Jde o novinku, kterou v ČR prozatím neseženete, ale v blízké budoucnosti si ho u nás budete moci určitě objednat.

kyticka na obojek

Objednejte si také své DOGSIE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie