dogsie blog

Zamilovaný únorový balíček Dogsie

avatar

Tereza Roučková

Produkty v Dogsie

Sdílet

Facebook WhatsApp Email
Večeře při svíčkách, hudba nebo pugét růží by asi vašeho pejska na Valentýna moc neohromily. Naštěstí existuje lepší způsob, jak vašemu hafanovi projevit lásku - speciální valentýnské Dogsie! Na svátek zamilovaných jsme do balíčků vybrali spoustu prémiových dobrot.
únorové Dogsie
Buďme ve spojení
Večeře při svíčkách, hudba nebo pugét růží by asi vašeho pejska na Valentýna moc neohromily. Naštěstí existuje lepší způsob, jak vašemu hafanovi projevit lásku - speciální valentýnské Dogsie! Na svátek zamilovaných jsme do balíčků vybrali spoustu prémiových dobrot.

Pamlsky

Velkoobchod SALAČ

Pamlsky v balíčku: Kuřecí nitky, Kuřecí plátek

Krmiva SALAČ

Náš ověřený dodavatel Velkoobchod SALAČ je v ČR už dobře zavedenou značkou a dováží superprémiová krmiva jako je např. EARTHBORN HOLISTIC®. Jejich nabídka pamlsků bez obilovin s vysokým obsahem masa je opravdu široká, a proto máme vždy z čeho vybírat. Do únorového Dogsie jsme vybrali kuřecí nitky a kuřecí plátek.

pamlsky pro psy Salač

Fitmin

Pamlsky v balíčku: Fitmin Chicken Nuggets

logo fitmin

Historie značky Fitmin sahá až do devadesátých let, kdy se na Poplužní dvůr v Helvíkovicích u Žamberka v rámci restituce vrátila rodina Štěpánků, zakladatelů společnosti. Štěpánkovi se zemědělství a chovu věnovali po generace. Po pádu komunistického režimu se vrátili na statek a svůj rodinný podnik začali budovat od nuly. Základem výrobků Fitmin je skutečně čerstvé maso. Fitmin Chicken Nuggets je hypoalergenní 100% přírodní pochoutka, která je vyrobena z kvalitního kuřecího masa. Neobsahuje konzervanty, barviva, lepek a je prostě boží.

pamlsky pro psy Fitmin

Rebel Dog

Pamlsky v balíčku: RAW hovězí, Applaws Tuna Steak

rebeldog logo

Rebel Dog máme opravdu rádi, protože mají zajímavé produkty a potrpí si na kvalitě. Podívejte na jejich webové stránky a přesvěčte se sami.

Pamlsky RAW jsou prostě vynikající. Jsou sušené mrazem a moc se nám osvědčily - úspěch slaví snad úplně všude. Díky náročnému technologickému procesu výroby, tzv. lyofilizaci, mají 100 % výživových hodnot a dlouho vydrží. Tentokrát jsme pro vaše pejsky vybrali hovězí příchuť. Applaws Tuna Steak je jedinečná pochoutka pro mazlíčky. Je to zcela přírodní tuňákový steak z jednoho kusu tuňákového filetu vcelku s červeným a bílým masem, bez jakýchkoliv konzervantů, barviv a dochucovadel.

pamlsky pro psy Rebel dog a Applaws

Pučálka s.r.o.

Pamlsky v balíčku: Marp Treats Funkční pamlsky s ostropestřcem, Marp Treats Sušenky kuřecí

pučálka logo

Společnost Pučálka s.r.o. si zakládá na holistické výživě a kvalitních přírodních surovinách, a proto její výrobky nemohou chybět ani v Dogsie. Firma původně holistická krmiva pouze dovážela, než se v roce 2012 rozhodla rozšířit sortiment o výrobu vlastních pod značkou Marp. Pučálka má tedy složení krmiv plně pod kontrolou, což je zárukou, že vaši pejsci dostanou to nejlepší.

Funkční pamlsky s ostropestřcem jsou 100% přírodní masové pamlsky s kolagenem na podporu kloubů. Obsahují také ostropestřec, známý pro své detoxikační účinky, a huminové látky známé jako posilovač imunity. Kuřecí sušenky jsou ručně vyráběné a podporují trávení.  Obě pochoutky v balíčku jsou hypoalergenní, bez chemických konzervantů či dochucovadel.

pamlsky pro psy Marp - únorový Dogsie balíček

Trixie

Pamlsky v balíčku: Premio CARPACCIO s kachním masem a rybou

logo Trixie

V únoru měla premiéru dobrota od německé firmy Trixie. Středem snažení firmy Trixie je především harmonické soužití s domácími mazlíčky. Nabízí proto pestrou škálu produktů pro všechny milovníky zvířat, od pelíšků po pamlsky. My jsme sáhli po super prémiovém bezlepkovém pamlsku Carpaccio, který obsahuje 65 % kachního masa a 20 % ryby, a tudíž je bohatý na kvalitní bílkoviny.

pamlsky pro psy Trixie Carpaccio

Hračky

Bylo nám jasné, že do valentýnského balíčku patří opravdu speciální hračky pro vaše psí lásky. Proto jsme vybrali míček Liker od Rebel dogu, jehož unikátní materiál spojuje nejlepší vlastnosti jiných hraček. Je lehký, měkký a pružný, dobře létá, plave, snadno se umyje, je snadno vidět a je zdravotně nezávadný. Druhou hračkou byl zamilovaný plyšový smajlík od Trixie, kterého jsme si na Valentýna nemohli odpustit :-P

hračky pro psy Rebel dog Trixie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související články

Oblíbené

Černý uhlík: nový pamlsek pro psy s živým uhlím

Léčíte střevní problémy aktivním uhlím? A věděli jste, že živé uhlí má blahodárné účinky také pro zvířata? Proto jsme ve spolupráci se startupem Živý Uhlík vyvinuli pamlsek s živým uhlím také pro pejsky!

Produkty v Dogsie
Oblíbené

Himalájská tyčka nyní se spirulinou - v čem je tak skvělá?

Naši Himalájskou tyčku jistě už moc dobře znáte. Tento dentální pamlsek zabavuje pejsky již několik let. Teď jsem ji ale ještě vylepšili! Přimíchali jsme do ní spirulinu, modrozelenou sladkovodní řasu, která výrazně podporuje přirozenou imunitu psů. V článku najdete zásadní výhody této superpotraviny spolu s důvody, proč je dobré ji do psího jídelníčku zařadit.

Produkty v Dogsie
pamlsky a hračky pro psy v balíčku
Oblíbené

Obsah aktuálního balíčku The Best of Dogsie

S posledním balíčkem jsme se rozhodli zavzpomínat na to, co jsme za ty roky s Dogsie prožili. Vzpomínali jsme na naše začátky a připomněli jsme si ty krásné časy, které jsme společně s vámi po celou dobu zažívali. Nechali jsme zavzpomínat také naše předplatitele a jejich pejsky. Do posledního tematického balíčku jsme totiž zabalili to nejlepší, co se podle nás v Dogsie objevilo.

Produkty v Dogsie